Getallenreeksen en engelen


Nog niet zo lang geleden schreef ik hier een bericht over de getallenreeks 11:11 uur en de betekenis die hieraan verbonden is. Via een bekende van mij ben ik in contact gekomen met iemand die mij vertelde over hoe engelen proberen met ons mensen te communiceren.
Ik was er in eerste instantie sceptisch over, net als velen van jullie zoek ook ik meer houvast als ik meer wil gaan begrijpen over een spiritueel onderwerp. Maar zij kon me er al gauw van overtuigen dat er meer dan toeval achter zit.
Engelen doen erg hun best om met ons te communiceren, maar wij mensen zijn vaak nog te onbewust om seintjes op te pakken. Ze proberen ons te helpen om verbetering in ons leven aan te brengen en gebruiken daar onder andere getallenreeksen voor. Doreen Virtue citeert hen in Healing met engelen: 'We kunnen de boodschappen die we jullie willen geven, niet in de lucht schrijven. Jullie moeten opletten en er geloof aan hechten wanneer je ziet dat zich patronen in je leven vormen, vooral als die een reactie zijn op je vragen of gebeden. Wanneer je herhaaldelijk hetzelfde liedje hoort of herhaaldelijk dezelfde getallenreeks tegenkomt, kan het niet missen: daar zitten je engelen achter.'
Er zijn twee manieren waarop de engelen werken: ofwel ze fluisteren je toe dat je even opkijkt om te zien hoe laat het is of zodat je bijvoorbeeld een telefoonnummer op een reclamebord ziet.
Zelf zag ik een bepaalde periode echt overal de getallenreeks 111, van de klol 11:11 uur tot tafeltje 111 in een restaurant, etc. etc. Ik kon daar echt niet omheen. Ze hebben me geholpen om me in die tijd zeer bewust te worden van de enorme negativiteit waar ik mee rondliep en iedere keer als ik de code tegenkwam zette ik die negatieve gedachte om in positieve. Tot op dit moment ben ik me zeer bewust van wat ik net dacht wanneer ik 111 ergens zie. Het is gewoon een soort automatisme geworden.
Daarnaast regelen de engelen ook fysieke acties doordat ze bijvoorbeeld een auto met een specifiek kenteken voor je laten rijden, zodat je je bewust wordt van een bepaalde getallenreeks.
Er bestaan lijsten waar de codes op staan met hun betekenissen, maar je kunt je engelen ook altijd vragen: 'Wat willen jullie me vertellen'? en ze zullen ervoor zorgen dat je informatie krijgt als antwoord op die vraag.

Geinspireerd door de engelen en mijn eigen ervaring met verschillende getallenreeksen houd ik vanaf volgende week vrijdag 18 december 2009 (na een proefspreekuur van jl. vrijdag) wekelijks op vrijdagochtend tussen 9 en 10 uur 's ochtends mijn engelenspreekuur.
Tijdens dit spreekuur kun je me via Twitter (username Droomwerkcoach) een vraag stellen, waarna ik een of meer engelenkaarten voor je zal trekken en je op die manier een steuntje in de rug kan geven. Ik nodig je hiervoor van harte uit!

Reacties

  1. Your site article is very intersting as well as fanstic,at the same time your blog theme is exclusive and ideal,great job.To your success.

    generic cialis

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts