Workshop Sociale Media voor werkorienterenden

Een onderdeel van de diensten van Droomwerk Coaching en Advies is ook het praktische down to earth zoeken en vinden van werk.

In het kader van Dreams@work start Droomwerk dan ook op zaterdag 13 maart a.s. met een workshop Sociale Media voor werkzoekenden, waarin zal worden ingegaan op netwerken als
LinkedIn, Facebook en Hyves, die een steeds belangrijkere rol beginnen in te nemen bij niet alleen het zoeken van werk, maar ook voor recruiters is internet inmiddels een zeer belangrijke informatiebron geworden. Bij het digitale netwerken is het van belang je bewust te zijn van de diverse spelregels op internet en is het daarnaast nuttig om jezelf op de hoogte te brengen van de grote hoeveelheid mogelijkheden.
In deze workshop bespreken we het online netwerken en besteden we bijzondere aandacht aan het maken van een profiel op LinkedIn.

Deze workshop vindt plaats in Voorburg (Z-H) op zaterdag 13 maart a.s. van 14.00 tot 16.30 uur (minimaal 4 deelnemers, maximaal 6 deelnemers per groep). Koffie, thee en versnaperingen zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen. Aangezien het hier gaat om een proefworkshop, wordt deze tegen een gereduceerd tarief aangeboden van 50 euro p.p.

Aanmelden kan via info@droomwerk.org of bel 06-51032752!
Je bent van harte welkom!


Reacties

Populaire posts