Luister jij naar je hart?

Laten we er eens van uitgaan dat jij alles in je leven kunt bereiken wat je zou willen... dat je de absolute vrijheid hebt om te kiezen voor wat jij wilt in je leven, waar zou je dan voor kiezen als je luistert naar je hart?

Dromen
Laat jouw realiteit nu eens los en maak een lijst van alle dromen die je vanuit je hart hebt! Welke dromen heb je altijd willen najagen, maar ben je door wat dan ook niet mee aan de slag gegaan?
Probeer te schrijven vanuit je gevoel, laat je fantasie de vrije loop, luister naar de stem van je hart. Houd je niet in!

Wil je reizen, bungeejumpen, een jaar er tussenuit, je kunt het zo gek maken als je wilt, maar sta jezelf toe je dromen toe te laten. Wanneer je je angsten durft te overwinnen en een van je dromen uitvoert, dan zal je nooit meer dezelfde persoon zijn als daarvoor. Je put hieruit kracht en moed die je voor de rest van je leven zult kunnen inzetten.

Zelfs als je niet specifiek die ene droom vervult, zijn er tientallen oplossingen te bedenken voor alternatieven van diezelfde droom.

Share your dreams
Durf je je lijst nog niet met anderen te delen? Geen punt, maar vergeet niet dat wanneer je een droom deelt met je geliefden je niet alleen je relaties zult verdiepen. Je zet daarmee ook een eerste stap in de richting van de vervulling van je droom. Is dat geen prachtig idee?

Dream it, create it and then live it!

Reacties

Populaire posts