Engelen en persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer ontmoet ik mensen die de weg naar de engelen hebben gevonden. Het communiceren met de engelen lijkt ons te helpen te groeien in onze persoonlijke ontwikkeling.
Engelen lijken te voorschijn te komen in ons leven, wanneer de tijd hier rijp voor is. Misschien heb je een bepaalde fase in je spiritualiteit bereikt en nodig je ze uit om met jou in gesprek te komen of heb je vanuit een gevoel van wanhoop om hun hulp gevraagd.

Persoonlijke groei
Het leven is niet altijd makkelijk, maar je kunt de mooie dingen niet waarderen, zonder dat je ook dalen hebt meegemaakt. De uitdagingen die je tegenkomt in je leven helpen je spiritueel te groeien en tegelijkertijd je lessen te leren.
Jung zegt dat we onze schaduwkant moeten leren omhelzen. Als we onszelf gaan begrijpen, kunnen we op alle niveau's groeien, emotioneel, spiritueel en mentaal.

Ben jij het waard?
Desondanks hoef je niet perfect te zijn om het contact met de engelen waard te zijn. Sterker nog, engelen houden onvoorwaardelijk van je, gewoon om wie en wat je bent.

Duister
Gebleken is dat veel mensen die de uitdaging aangaan om hun spirituele bewustzijn te verhogen, eerst door een duistere periode gaan. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het doormaken van een scheiding of door het oplopen van een burn-out, etc. Het is bijna altijd een totaal keerpunt in iemands leven. Je wereld verandert en daarmee je denken en doen.
Alhoewel ieder mens een andere ervaring zal hebben, verandert na een dergelijke donkere periode je houding tegenover jezelf en anderen en onderga je vaak een transformatie.

Wil je gaan communiceren met je engelen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te gaan doen.
De meest eenvoudige weg is de aanschaf van engelenkaarten of orakelkaarten en een of meer kaarten voor jezelf te trekken, wanneer je het gevoel hebt dat je een steuntje in de rug kunt gebruiken.
Doe je dat liever niet, volg me dan op Twitter http://twitter.com/Droomwerkcoach en log in op vrijdagochtend tussen 9 en 10 uur. Dan houd ik het #engelenspreekuur en kan ik je een engelenboodschap meegeven. Wees bijtijds, want het is vaak spitsuur!

Wil je meer leren over engelen en het communiceren met hen? 
Volg mijn blog of neem dan eens contact met me op via http://www.droomwerk.org. Hier kun je ook lezen over de overige activiteiten van Droomwerk Coaching en Advies.

High Tea met engelen
Begin juni 2010 organiseer ik de eerste High Tea bijeenkomst met engelen in Voorburg (Z-H). Interesse? Lees verder op http://www.droomwerk.org/engelen .....


Reacties

Populaire posts