Nu echt begonnen..

Mijn droom, althans een van de belangrijkste, is waar geworden! Ik ben gestart met mijn bedrijf Droomwerk Coaching en Advies. De tweede week is halverwege en ik realiseer me dat ik alweer met de volgende wensen bezig ben.
Vreemd eigenlijk he? Je hebt het ene nog niet gemanifesteerd of het volgende doel staat alweer te trappelen. Vanochtend ben ik even teruggegaan naar het moment dat ik wist dat het zou gaan lukken, en ondanks dat ik er heel nadrukkelijk bij stil heb gestaan, ga je snel voorbij aan het genieten en voor je het weet ben je alweer naar je volgende droom aan het toe werken...
Om meer mooie dingen naar je toe te laten komen is juist dat stukje dankbaarheid en stil staan bij een mijlpaal enorm belangrijk. Juist dat stukje genieten opent de weg naar meer overvloed en nog meer genieten.


Een bekende uitspraak is dat de reis belangrijker is dan het doel op zich. Absoluut waar, dus geniet van alle prachtige ervaringen die je op je reis naar je droom tegenkomt, ook al is het nog zo klein.
Ieder stapje hoe klein ook is bijzonder en dat moeten we niet vergeten.

Dus... mijn intentie van vandaag: ik geniet van iedere stap die ik zet op weg naar het realiseren van mijn volgende droom, doe je mee?

Populaire posts