Nu echt begonnen..

Mijn droom, althans een van de belangrijkste, is waar geworden! Ik ben gestart met mijn bedrijf Droomwerk Coaching en Advies. De tweede week is halverwege en ik realiseer me dat ik alweer met de volgende wensen bezig ben.
Vreemd eigenlijk he? Je hebt het ene nog niet gemanifesteerd of het volgende doel staat alweer te trappelen. Vanochtend ben ik even teruggegaan naar het moment dat ik wist dat het zou gaan lukken, en ondanks dat ik er heel nadrukkelijk bij stil heb gestaan, ga je snel voorbij aan het genieten en voor je het weet ben je alweer naar je volgende droom aan het toe werken...
Om meer mooie dingen naar je toe te laten komen is juist dat stukje dankbaarheid en stil staan bij een mijlpaal enorm belangrijk. Juist dat stukje genieten opent de weg naar meer overvloed en nog meer genieten.


Een bekende uitspraak is dat de reis belangrijker is dan het doel op zich. Absoluut waar, dus geniet van alle prachtige ervaringen die je op je reis naar je droom tegenkomt, ook al is het nog zo klein.
Ieder stapje hoe klein ook is bijzonder en dat moeten we niet vergeten.

Dus... mijn intentie van vandaag: ik geniet van iedere stap die ik zet op weg naar het realiseren van mijn volgende droom, doe je mee?

Reacties

 1. Hoi Louisa,

  Kom zojuist je engelenspreekuur tegen op internet. Om wat voor wezens gaat het hier? Waar komen ze vandaan en waarom weten ze blijkbaar meer dan wij?

  De blog waar je naar verwijst maakt niet heel veel duidelijk.

  De Bijbel spreekt ook over engelen maar ook over wezens die maar weinig goeds in de zin hebben. Wat vinden de engelen waar jij contact mee hebt bijvoorbeeld van Jezus Christus?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Harold,

  Engelen komen in alle religies voor en worden gezien als boodschappers, die de mensen op aarde leiden en beschermen, en als je ze om hulp vraagt voor je klaar staan.
  Engelen vormen voor mij een onderdeel van het proces van creatie en de wet van de aantrekkingskracht en maken mensen bewust van hun inwendige stem en hun intuitie en zo leren ze de juiste keuzes maken in het leven. Hoe je de engelen of elfen of natuurwezens ook noemt, je hogere zelf weet wat het beste voor je is en daarnaar luisteren en handelen maakt je leven mooier, betekenisvoller en rustiger. Werken met kaarten en de positieve kracht die daar van uit gaat helpt je verder op weg.

  Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn van belang bij het vinden van je mooiste leven, van droomwerk tot minder stress en meer liefde in je leven.

  Hartelijke groet,
  Louisa

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts