Charlotte ROCKS! crystals: In de etalage staat een prachtige Carneool!

Dit kristal zoekt een (t)huis! *** IK BEN VERKOCHT!***


Charlotte straalt als ze de doos vol met deze geweldige kristallen ziet. Ze springt er zonder enige aarzeling op af en pikt dit kristal er tussenuit.
Ze vertelt me dat deze steen haar een ultiem gevoel van een verbinding met de aarde geeft. Ze voelt warm en maakt dat ik in het nu blijf, glimlacht Charlotte naar me. 
En je ziet, dit kristal staat nu bij ons in de etalage en ze stelt zich aan je voor.

“Ik ben een Carneool en heb een prachtige glanzende huid. Ik weeg precies 2 ons en mijn maten zijn 8,5 (b) x ca.6 (l) x  ca. 3,5 (h) cm. Ik kan heerlijk in je hand liggen en je direct verwarmen.

Mijn kleuren doen je denken aan het bos, hout en aan toffee en ook aan een zonsondergang. Mijn witte vlekken komen door het water dat eeuwenlang langs me heen is gesijpeld. 
Ik verbind je graag met de schoonheid en de kracht van Moeder Aarde en help je haar nog meer te waarderen. Onderweg op jouw pad help ik je de verbinding met de aarde niet te verliezen en te verstevigen, zodat je je nog meer Thuis zult gaan voelen bij haar. 

Ook help ik je in het NU te leven en ben ik van bijzondere waarde voor mensen die snel zijn afgeleid, afdwalen of verstrooid zijn, zodat ze hun leven weer meer richting kunnen gaan geven. 

Ik breng je in beweging. Ik houd het leven in je stromend en help je lichaam flexibel te zijn. Als je moed, energie en een goeie bui nodig hebt, ben ik jouw kristal! 

Ik help je ook graag bij het vrienden maken en in alle contact met andere mensen. Jij wordt beter begrepen en anderen zullen jou ook beter begrijpen, een win-win met mij bij je. 

Het basischakra en het heiligbeenchakra ondersteun ik graag voor je en help eventuele problemen daar op te lossen, door er weer beweging in terug te brengen.

In je lijf help ik je spijsverbetering verbeteren en je stofwisseling, kan ik energie blokkades oplossen op het gebied van onvruchtbaarheid en impotentie, kan ik reuma helpen verlichten en help ik bij zwaarmoedigheid en depressies. 
Ik ben zoals je kunt zien van veel markten thuis en help je graag op jouw levenspad."

Hoort dit kristal bij jou thuis? Plaats dan een reactie of mail ons op info@louisaperreyn.com.

Namaste! 

Alle liefs,


Reacties

Populaire posts