Charlotte ROCKS! crystals: In de etalage een CELESTIEN!

Dit kristal zoekt een (T)huis!

Jullie weten al dat Charlotte echt verzot is op hemelsblauw en dat vooral kristallen, die haar het gevoel geven dat ze op een wolkje zit, niet kan laten liggen. En als ze dan de kans krijgt om er meerderen tegelijk mee te nemen, nou, dan is ze niet meer te houden.
Een van deze kristallen staat vandaag in de etalage.

“Ik Ben een Celestien (ook wel Celestiet of Engelensteen genoemd), ik ben hemelsblauw van kleur en ben vooral heel bijzonder omdat ik hele dikke en hele kleine kristalletjes in me heb. Ik weeg 374 gram en mijn maten zijn ongeveer ca. 8 (b) x ca. 7 (l) x ca. 6 (h) cm. 

Ik straal een heel hoge vibratie uit, omdat ik met gemak contact leg met gidsen en engelen. Nieuwetijdskinderen zijn vaak heel erg dol op mij (en ik op hen). 

Ik help je spirituele ontwikkeling te bevorderen en help je om beter ‘helder te zien’. Ik breng je in contact met Goddelijke energie en help je je Thuis te voelen. 

Ik zorg er ook voor dat je je rustiger en vrediger voelt. Ik neem je angsten weg voor alles wat je niet kent, voor wat er in de toekomst misschien gebeuren gaat en voor het volwassen worden en alles wat daarbij komen kan. 

Ik help je om meer zelfvertrouwen te hebben en moed te vinden in wie je echt bent. Alles zal goed komen, dat vertel ik je iedere dag. 

Ik leer je dat je nooit alleen bent en dat je deel uitmaakt van een groot en prachtig geheel. Ik leer je beter te vertrouwen op je intuïtie en die te volgen. Ik maak je creatief en neem je angst weg wanneer je in het openbaar spreken moet. 

Je lichaam help ik ontspannen op alle niveau’s en neem pijn weg. Heb je last van je ogen, je oren of je keel, dan ben ik er voor je en ook als je doodmoe en uitgeput ben, geef ik je nieuwe energie.
Ik ben er ook in het bijzonder als je ADHD ervaart, dan breng ik je veel rust. Ook bij heimwee en veel onrust ben ik er om je te kalmeren. 

Zet mij naast op je nachtkastje of in een ruimte waar je lekker kunt ontspannen. Of zet me voor je, terwijl je mediteert en praat met me. Ik luister graag naar wat je me vertellen wilt en ik leer je naar mij te luisteren op een diep niveau.

Ik kom graag bij jou wonen, als jij daar ook een goed gevoel bij hebt. Hoor ik bi jou thuis?"

Reageer dan op dit bericht met jouw mailadres en ik vertel je graag meer!

Namaste!

Alle liefs,
Reacties

Populaire posts