De Sint


Vanochtend zie ik ineens in mijn agenda dat het 5 november is en bedenk me dat het over een maand al Sinterklaas is, jeez, wat is dit jaar weer snel gegaan! Gedichten maken, kadootjesjacht en ja hoor, bij de Sint blijkt er alweer van alles (bijna?!) mis te gaan. Hopelijk komt het ook dit jaar op het nippertje allemaal weer goed.

Ook moet ik meteen denken aan de Wet van Sinterklaas (http://twitter.com/robdebest). In dit boek zegt Rob de Best 'als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders.'
Iets om over na te denken niet? Geef jij wel richting aan je leven of laat je het je gewoon allemaal overkomen en denk je dat je daar geen invloed op hebt?

Wat zou je ervan denken om bij het maken van je jaarlijkse verlanglijst voor Sinterklaas het dit jaar eens even over een heel andere boeg te gooien?
Zet in plaats van de gebruikelijke chocoladeletter, stropdas of het bekende geurtje nu eens iets op je lijstje wat je echt graag wilt!
Waar droom je van, wat zou je echt gelukkig maken, zet die dromen en wensen eens onder elkaar op een rijtje. Wees duidelijk naar jezelf EN de wereld wat je wilt! Volgens deze Sint-wet kan ieder verlangen wat je hebt gerealiseerd worden, als je maar weet hoe je erom moet vragen.

Ja en dat is natuurlijk het punt! Hoe moet je erom vragen?
Diverse richtingen kunnen je hierbij ondersteuning bieden, het inmiddels welbekende 'The secret' en 'What the bleep do we know' en nu ook 'De wet van Sinterklaas' kunnen je op weg helpen en geven je handvatten om te starten. Uit ervaring blijkt echter wel dat ook met deze tools in handen je er nog niet altijd bent.
Deze wet van de aantrekkingskracht heeft blijkbaar zo zijn haken en ogen, anders zou iedereen op deze wereld zijn wensen immers al hebben vervuld. Wanneer je op zoek bent naar praktische begeleiding bij het realiseren van dromen die je hebt heeft Droomwerk binnenkort verschillende mogelijkheden voor je.

Bedenk dit jaar dat als je denkt dat Sinterklaas niet bestaat en je dus ook geen verlanglijstje voor hem maakt, je ook gaat krijgen waar je om vraagt: niks dus.
En dat is dan wel jouw keuze.

Reacties

Populaire posts